loader
a

Mars’ın İkizler Burcundaki Uzun Seyahati Burçları Nasıl Etkiliyor?

31-08-2022

“Mars’ın olduğu yer, hareketliliğin ve canlılığın artacağı yerdir.”

Mars’ı İkizler burcunda olan bir kişi, bilgi edinme, bilgiyi paylaşma ve entelektüelliğinden faydalanma dürtüsüne yoğun bir şekilde sahiptir. 

Bu durumda, doğrum haritanızda hangi evinize geçiş yapıyorsa, o evin konularında hareketlenme görülecektir. 

Akademik veya zihinsel yeteneklerinizi kullanmayı ve geliştirmeyi gerektiren çalışma programlarında başarılı olabilirsiniz. Çok yönlü düşünmek ve pratikliği geliştirmek de mümkündür. 

Bununla birlikte, aynı anda birçok işle uğraşacak kadar pratik olmak, konsantrasyon problemlerine ve işlerin yüzeysel kalmasına sebep olabilir. 

Eğer doğum haritanızda da Mars İkizler’de ise dikkatinizi toplamanız daha da zorlaşabilir. 

Bu dönemde yapacağınız en verimli şey yüzme, yürüyüş ve bisiklet gibi spor dallarıyla ilgilenerek biriken enerjiyi atmaktır. Ayrıca, dış görünüşünüzü değiştirmeniz ve dilediğiniz fiziğe kavuşmanız için de ideal bir zaman. 

İkizler burcu ve yükselen İkizler iseniz kendinizi daha yorgun ve tembel hissedebilirsiniz; bu enerjiye yenik düşmemeye çalışın. İkizler burcu zihni, ifadeyi ve mesajları temsil ettiğinden, başkalarının size meydan okuduğu hissederek fikirsel bir rekabete girebilirsiniz. Bu dönem, kendi fikirlerinizle ilgilendiğiniz kadar başkalarını da dinlemeye özen göstermelisiniz. Etraftaki her türlü bilgiyle ilgilenirken, dikkatinizi net bir konuya odaklayamadığınızı da fark edebilirsiniz.  

Konuşmalar bir anda amacından sapabileceği ve tartışmaya neden olabileceği için ağzınızdan çıkan her kelimeye ve yazdığınız her cümleye iki kat özen göstermelisiniz. 

Her türlü pazarlama ve network oluşturma konuları için ideal bir zaman dilimindesiniz. 

Beyninizin her zamankinden daha işlek olduğunu fark edebilirsiniz. Bu durumu avantaja çevirmeli; yeteneklerinizi ve enerjinizi kullanarak potansiyelinizi keşfetmelisiniz. 

Mars’ın İkizler burcundaki seyahati tam 4 ay sürecek. Bu sefer sürecin daha farklı ilerlediğini hissedebilir ve bu nedenle daha dengesiz hissedebilirsiniz. Hayalini kurduğunuz konularda harekete geçerek bu durumu dengeleyebilirsiniz. Arkadaşlarınızla sosyalleşmek için güzel bir zaman diliminde olmakla birlikte, etraftaki dedikodulara da dikkat etmelisiniz. İletişimde yanlış anlaşılmalar görülebileceğinden söyledikleriniz, tahmin edeceğinizden daha farklı sonuçlar doğurabilir. Mars’ın İkizler burcunda geri hareketine başlayacak olması da bazı ifşalara neden olabilir. Mars’ın Ekim sonunda geri hareketine başlaması yıpratıcı etkilere sahip. Bu yüzden, ağustos sonu itibariyle söylediğiniz her sözün etkisiyle, 30 Ekim’den sonra yüzleşmeye hazır olun.

30 Ekim’de Mars, İkizler burcundaki 74 gün sürecek gerilemesine başlayacak ve bu retro, 12 Ocak 2023’e kadar devam edecek. 

Ağustos sonunda Mars’ın Güneş ile yaptığı kare açı agresyona ve baskıya neden olabilir. Bu nedenle yapılması gereken konuşmalar ve anlaşmalar varsa 31 Ağustos-Eylül arasındaki süreci tercih edebilirsiniz.

Yaptığınız eylemlere göre sonuç elde edeceğinizi unutmayın. Başkalarının adına varsayımlar yapmak yerine, soru sorarak gerçek cevabı öğrenmeye çalışabilirsiniz. Doğru sorular sormanız, doğru cevaplara ulaşmanızı sağlayacaktır. 

Elde ettiğiniz tüm sonuçların, şu an ektiğiniz tohumlarla bağlantılı olduğunu hatırlayın. 

Gezegenler bizler için uyarıcı mesajlardır. Onlarla uyumlandığımızda ve bize anlattıklarını iyi dinlediğimizde sorunlar ortadan kalkar. 

Gelelim, Mars’ın İkizler burcundaki seyahatinin burçlara olan etkilerine…

 

Koç: Fikirleriniz hakkında heyecan dolu hissettiğiniz ve hedeflerinizi hayata geçirdiğiniz bir dönemdesiniz. Mars iletişim kapasitenizi artırırken, reklam ve her türlü yazı işleriniz üzerinde yoğun bir şekilde enerji sarf edeceksiniz.

Boğa: Ekonomik durumunuza dikkat etmeniz gereken aylara giriyorsunuz. Gelirinizi artırdığınız gibi harcamalarınız da çoğalabilir. Gelir-gider dengesini sağlamaya çalışmalısınız.

İkizler: Ateşi yakmaya hazırlanın! Liderlik etmek için şevk duyduğunuz ve yolunuzda ilerlemek için gücünüzü toparladığınız bir döneme giriyorsunuz.

Yengeç: Uzun bir süre boyunca, enerjinizi yarım kalan arka plandaki işlerinize yönlendireceksiniz. İş geliştirme konusunda büyük yatırımlar yapabilirsiniz. Gizli bir aşk ilişkisine hızlı bir başlangıç yapabilirsiniz. 

Aslan: Mars’ın İkizler burcuna geçişi ile sosyal anlamda aktifleşiyor, iş hayatınızda olumlu gelişmelerle karşılaşıyorsunuz. Kapıda sizi bekleyen büyük bir aşk ya da ortaklık var! Hiç beklemediğiniz bir hızda gerçekleşecek bu olaylara hazırlıklı olun. 

Başak: Önümüzdeki dönemde, tüm dikkatiniz ve enerjiniz mesleki anlamda elde ettiğiniz başarılarınızda olacak. Mars kariyerinizde değişiklikler yaratırken aynı zamanda sizi ödüllendirecek. Kariyerinizi istediğiniz gidişata sokmak için değerlendirebileceğiniz verimli bir dönemdesiniz.

Terazi: Rutin hayatınızda değişiklikler yapmaya pek gönüllü olmasanız da Mars sizi yeni yollar aramaya itecek. Uzun mesafeli seyahatlere çıkabilir ve gözünüzü yeni eğitim fırsatlarına çevirebilirsiniz. Medya sektöründe yer alıyorsanız, işleriniz büyük bir hız kazanabilir. Ev ile alakalı konular gündeme gelebilir. 

Akrep: Önümüzdeki aylarda para konusu gündeminizin büyük bir çoğunluğunu kaplayacak. İstediğiniz alanlarda gereğinden fazla yatırım yapmanız, ortaklarınızla tartışmanıza neden olabilir. Çocuk sahibi olma ve aile içi konularda sonlanmalar yaşanabilir. Ev değişikliği gibi konular sürpriz bir şekilde karşınıza çıkabilir. 

Yay: Ortaklıklarınız, gelecek aylardaki gündeminizin büyük bir çoğunluğunu kaplayacak. Bekarsanız uzun soluklu bir ilişkiye başlayabilir ya da bir ilişkiniz varsa evlenme kararı alabilirsiniz. İlişkilerinizle ilgili ciddi kararlar alabilir ve eğer mutsuzsanız ilişkilerinizi sonlandırabilirsiniz. Beklenmedik iş tekliflerine hazırlıklı olun. 

Oğlak: Temponuz her zamankinden çok daha yoğun olacak; aşk hayatınız hareketlenirken aynı anda birçok konuyla ilgilenmeniz gerekecek. Sorumluluklarınız artarken arkadaşlarınızla veya müşterilerinizde ortaklıklar yapabilirsiniz. Hedeflerinizi gerçekleştirmeniz için gereken gücü kendinizde bulacaksınız. 

Kova: Tutkuyla kendinizi adayacağınız konular belirleyebilir ve kararsız olduğunuz konularla ilgili dürüstçe tarafınızı belirliyorsunuz. Duygusal anlamda dönüştürücü bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Sahiplenemeyeceğiniz her şeyi bırakıyorsunuz. 4 ay boyunca yer değişikliği konuları gündeminizde yer edinecek. İyi gelmeyen bir evlilik yaşıyorsanız sonlanmalar yaşayabilirsiniz. 

Balık: Aile ve ev yaşantınızla ilgili büyük değişiklikler yaşayabilirsiniz. Dekorasyonunuzu yenileyebileceğiniz gibi duygusal anlamda da yenilenebilirsiniz. Ailenizin sorumluluklarını üstlenirken aynı zamanda yokluklarını da fazlasıyla fark edebilirsiniz. Kendinizi bir yere ait hissetme isteğiniz artıyor ve kariyerinizde yeni adımlar atıyorsunuz. 

Paylaş:

İlginizi Çekebilecek Diğer Yazılar

29-08-2022

Chiron Koç Burcunda Retro

Chiron Koç Burcunda Retro: Kendi Yolunuza Doğru İlerliyorsunuz!

23 Aralık 2022 tarihine kadar etkili olacak bu transiti, kendi yolunuzu ve özünüzü bulmak için değerlendirin. Karşınıza...

26-09-2022

26 Eylül - 2 Ekim 2022, Haftalık Burç Yorumları

Haftanın Gündemi

  • 26 Eylül Pazartesi saat 00.54’te Terazi burcunda bir Yeni Ay gerçekleşiyor. Bilmek bütün acıların anasıdır, der Şükrü Erbaş. Bildikçe yükü artarmış insanın....