loader
a

Chiron Koç Burcunda Retro

29-08-2022

Chiron Koç Burcunda Retro: Kendi Yolunuza Doğru İlerliyorsunuz!

23 Aralık 2022 tarihine kadar etkili olacak bu transiti, kendi yolunuzu ve özünüzü bulmak için değerlendirin. Karşınıza çıkan yol ayrımları karşısında cesur bir duruş sergilemelisiniz.

Chiron; travmalarınızı, yaralı olduğunuz alanları, kendinizi güçsüz ve savunmasız hissettiğiniz konuları temsil eder. Diğer yandan, derin bir anlayış getirir ve başkalarını hangi alanlarda iyileştireceğinizi de gösterir. Chiron’un geri hareketiyle, özünüzü fark etme ve gerçek kimliğinizi hatırlama fırsatı bulacaksınız.

Chiron, Satürn’ün kuralcılığı ve Uranüs'ün kuralsızlığı arasındaki ince dengedir. Kuralları ihmal etme durumunda hem zorlu derslerle karşılaşabilir hem de derin yaralar elde edebilirsiniz. Sürpriz durumlar karşısındaki dingin tavırlarınız ise sizi şifacı konumuna getirir.

Chiron retrosu ile barış kavramının tekrar ele alındığı bir döneme giriliyor. Duygusal anlamda kazandığınız yaraların şifalanacağı ve yakın çevrenizin sevgisini hissedeceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Başkalarına gösterdiğiniz şefkatin ve verdiğiniz desteğin karşılığını alacaksınız.

Oluşumu eskiye dayanan yaralarla tekrar yüzleşebilirsiniz ve telafi edilmemiş konular tekrar gündeme gelebilir. Sevgisiz kurulmuş tüm bağların inceldiği yerden koptuğunu fark edeceksiniz. Ne için ne sebeple sabrettiğinizi sorgulayabilirsiniz. Uğradığınız haksızlıklar konusundaki tutumunuzu değerlendirebilir ve geliştirebilirsiniz.

Chiron Koç burcunda gerilerken, kimlerin bilge kimlerinse sadece bir taklitten ibaret olduğu ortaya çıkıyor. Başkalarına haksızlık yapmış herkesin bu retro ile bedel ödediğini görebilirsiniz. 

İnsan ruhuna ve doğaya hasar vermiş olan herkes Chiron Retro’su ile hak ettiğini alacaktır.

 

CHİRON RETROSUNDAN EN ÇOK HANGİ BURÇLAR ETKİLECENEK?

Chiron gerilemesinden en çok Koç ve Teraziler etkilenecek.

Koç ve Teraziler, yaralarıyla yüzleştikleri ve iyileştikleri bu dönemde daha gergin hissedebilir. Bu süreç sancılı geçse de sonunda her şey çok daha iyi olacak.

Hangi anlamda yaralarınızla yüzleşeceğinizi görmek için Koç burcunun konumuna bakabilirsiniz. Kendinizi yenileyin ve tekrar sevin!

Bu retroda, artık vadesini tamamlamış ve size iyi gelmeyen konuları eleyebilirsiniz. Fazlalıklardan arınmanın ne kadar iyi geleceğinizi zaman içerisinde göreceksiniz. 

Bu arınma dönemine, artık kullanmadığınız eşyalarınızı atmak gibi küçük bir eylemle bile başlayabilirsiniz. Özgürleşmenin sizi iyileştirdiğiniz fark edeceksiniz. 

Chiron retrosu, karşınıza çıkan her şeyi dönüştürmenizi ve iyileştirmenizi sağlayarak sizi özünüze yakınlaştıracak. 

 

KOÇ VEYA YÜKSELEN KOÇ: 

Burcunuzda gerilemeye başlayan Chiron, geçmişte oluşan yaralarının yüzüne tekrar bakacağınızı ancak bu sefer, onları sevgiyle kucaklayacağınızı ve artık kendinizi güçlü hissettiğinizi işaret ediyor. Gücünüzü cesaretle keşfedin. 

 

BOĞA VEYA YÜKSELEN BOĞA: 

Eskide kalan ve çok da farkındalıkla hareket etmediğiniz olayları fark edebilirsiniz. Saklı kalan taraflarınızı görebilir ve bazı sonlanmalar yaşayabilirsiniz. Ektiklerinizin karşılığını alıyorsunuz. 

 

İKİZLER VEYA YÜKSELEN İKİZLER: 

Arkadaş çevrenizde ve onlarla olan ilişkinizde değişikliğe gidebilirsiniz. Değer görmediğiniz yerleri terk edeceksiniz. Sadece sizin emek verdiğiniz her türlü ilişkiden uzaklaşırken yeni insanlarla tanışmaya hazırlanın. 

 

YENGEÇ VEYA YÜKSELEN YENGEÇ: 

Kendi gerçekliğinizi ortaya koymanızı engelleyen ve sizi kısıtlayan her türlü koşuldan arınmanız için fırsatlarla karşılaşacaksınız. İçsel olarak ilerlemenize destek olan ve sizi iyileştiren o kişiyi hayatınızda tutmalısınız. Kendiniz ve başkaları üzerindeki etkinizle ilgili farklılığa gideceksiniz. 

 

ASLAN VEYA YÜKSELEN ASLAN: 

Yeni iş ve projeler gündeminizi oluştururken kendi başarınızı kanıtlamak isteyeceksiniz. Sahip olduğunuz hırsı, kendinizle alakalı ihmalkâr davrandığınız konulara yöneltin ve bu dönemi doğru değerlendirin.  

 

BAŞAK VEYA YÜKSELEN BAŞAK: 

İlişkilerinizde veya ortaklıklarınızda geçmişi arkanızda bıraktığınız ve ileriye bakarak, size fayda sağlayacak insanlarla ve işlerle ilgilendiğiniz bir dönemdesiniz. Geçmişteki hayal kırıklıklarınızdan kurtulabilir ve uzun süredir hayatınızda olan biriyle ilişki kurmaya niyetlenebilirsiniz. 

 

TERAZİ VEYA YÜKSELEN TERAZİ: 

Kendinizi ön plana koyduğunuz ve en çok kendi fikirlerinizle ilgilendiğiniz bir dönemdesiniz. Birazcık bencil olmak bu dönem çok hoşunuza gidebilir. Sınır çizmeyi öğrendikçe kendinizi daha iyi hissediyorsunuz. 

 

AKREP VEYA YÜKSELEN AKREP: 

Yaratıcılığınız arttıkça siz de kendinizi daha iyi keşfediyorsunuz. Bu retro ile acı dolu bir eski ilişkinizi unutabilir ve daha umutlu hissedebilirsiniz. Hayatınızda yeni bir sayfa açılıyor. 

 

YAY VEYA YÜKSELEN YAY: 

Bu transit ile gizli bir ilişki ya da iş yürütmeye başlayabilirsiniz. Bazı şeyleri kendinize saklamaya sıcak bakıyorsunuz. Stratejik davranıyorsunuz; uğradığınız haksızlıkların karşılığını alacaksınız. 

 

OĞLAK VEYA YÜKSELEN OĞLAK: 

Bu transit ile aileniz ve kariyeriniz arasında bir karar veriyorsunuz. İş ortaklarınızla yeni bir dönemin kapılarını aralarken, kendinizi huzursuz hissettiğiniz ortamlardan kopuyorsunuz. Yara alan tüm ilişkilerinizi iyileştirebilirsiniz. Kendinizi daha cesur hissediyorsunuz. 

 

KOVA VEYA YÜKSELEN KOVA: 

Yakın çevrenize yansıyan imajınız yenileniyor. Kardeşlerinizle yaşadığınız sorunları çözebilir, yaralı ilişkinizi iyileştirebilirsiniz. Tanıştığınız insanlar size çok iyi gelecek ve yeni yollar açacak. 

 

BALIK VE YÜKSELEN BALIK: 

Finansal anlamda yeni fırsatlar elde etmek isterken, eskiden pek de umursamadığınız ekonomik durumunuzu iyileştireceksiniz. Hayalleriniz gerçeğe dönüşüyor! 

Paylaş:

İlginizi Çekebilecek Diğer Yazılar

31-08-2022

Mars’ın İkizler Burcundaki Uzun Seyahati Burçları Nasıl Etkiliyor?

“Mars’ın olduğu yer, hareketliliğin ve canlılığın artacağı yerdir.”

Mars’ı İkizler burcunda olan bir kişi, bilgi edinme, bilgiyi paylaşma ve entelektüelliğinden faydalanma dürtüsüne yoğun bir şekilde...

26-09-2022

26 Eylül - 2 Ekim 2022, Haftalık Burç Yorumları

Haftanın Gündemi

  • 26 Eylül Pazartesi saat 00.54’te Terazi burcunda bir Yeni Ay gerçekleşiyor. Bilmek bütün acıların anasıdır, der Şükrü Erbaş. Bildikçe yükü artarmış insanın....