loader
a

26 Eylül - 2 Ekim 2022, Haftalık Burç Yorumları

26-09-2022

Haftanın Gündemi

  • 26 Eylül Pazartesi saat 00.54’te Terazi burcunda bir Yeni Ay gerçekleşiyor. Bilmek bütün acıların anasıdır, der Şükrü Erbaş. Bildikçe yükü artarmış insanın. Belki de bu yüzden ilim sahibi Abdülkadir Geylani şöyle demiştir: “Bizim yolumuz dikenlidir, ayağını seven gelmesin.”
  • 26 Eylül Pazartesi saat 20.58’de Merkür ve Venüs, Başak burcunda kavuşuyor. Boş ve saçma ihtiraslarla zaman kaybetmeyin! Tutkunuzu başka şeylere harcayın. Takıntılı ilişkilerden sıyrılın.
  • 29 Eylül Perşembe saat 10.49’da Venüs, Terazi burcuna geçiyor. Kendinize duyduğunuz saygıyı yitirmenize sebep olan gelişmelere göz yummaktan vazgeçin. “Durumu idare edeyim ilerde düzelir” dediğiniz her şeyin aslında bir kenarda biriktiğini fark edin.

 

 

KOÇ

Sevgili Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar, 26 Eylül’ de Terazi burcunda gerçekleşecek yeni ay ile ilişkileriniz konusunda hızlı bir sürece girebilirsiniz. Yeni kararlar alıyorsunuz. Düşündüğünüzden hassas ve etkili bir süreç olabilir. Ama doğru dengeyi kurmak noktasındaki endişeleriniz son bulabilir. Zira sorunları çözen ve size yapıcı fikirlerle gelen insanlarla bir araya gelmek işinizi kolaylaştıracaktır. Ticari açıdan da yeni ortaklıklar kurabilir, işinizi maddi olarak geliştireceğiniz yeni yöntemler üzerinde çalışabilirsiniz. Hazırlıklarınızı uygulamaya koymak, tek başınalığınızı bozmak için ideal bir zamandasınız. Bu fırsatları iyi değerlendirmelisiniz. Venüs’ün Terazi burcuna geçmesi, bu süre zarfında attığınız adımların etkilerini daha da güzelleştirebilir. Kolaylaştırıcı ve güzelleştirici gelişmeler yaşanabilir. Çevrenize karşı kendinizi, işinizi ve duygularınızı en etkili şekilde ifade edebilirsiniz. Dolayısıyla, sosyal ve ticari açıdan yalnız kalmayacaksınız. Ancak iyi niyetinizi ve ilginizi suistimal etmelerine müsaade etmemelisiniz. Yeni insanlarla tanışmak güzel olsa da bu konuda her zaman dikkat etmenizde fayda var. 

Merkür ve Venüs’ün Başak burcundaki kavuşumuyla günlük akışınızı maddi olarak da iyileştirmek mümkün olabilir. İş görüşmeleri yapmak, üstleriniz ya da çalışma arkadaşlarınızla paylaşım içinde olmak, yeni düzenlemelere gidecek kararlar almak yükünüzü büyük ölçüde hafifletebilir. Kazanç planınızda yeni bir düzenlemeye gidebilirsiniz, bu da hem daha çok kazanmanızı hem de kazançlarınızı daha iyi yönetmenizi sağlayacaktır. Sağlığınız konusunda sevindirici gelişmeler var, aldığınız takviyelerin faydasını daha zinde olarak görebilirsiniz. 

Motivasyon Sözü: “Gelecek, hayallerinin güzelliğine inananlarındır.”

 

BOĞA

Sevgili Boğalar ve yükselen burcu Boğa olanlar, Terazi burcunda 26 Eylül’de gerçekleşecek yeni ay ile sadeleştikçe güzelleşen bir dönemi başlatıyorsunuz. Hayatınıza hangi aksiyonları katacağınıza ve buna nasıl ayak uyduracağınıza dair seçimlerinizi düşünebilirsiniz. Yeme içme, uyku, kişisel bakım, ev ve iş koşullarınız, kısacası günlük yaşantınızın tüm dinamiklerini değiştiriyorsunuz. Yeni insanlarla tanışmak, iş görüşmeleri yapmak ve mevcut durumunuzu iyileştirecek tekliflere, alanlara yönelmek için ideal bir zamandasınız. Düşüncelerinizi hayata geçirdiğinizde her şeyin yolunda gittiğini fark edeceksiniz. Beklediğiniz zamanların acısını çıkarıyorsunuz. Yönetici gezegeniniz Venüs’ün de Terazi burcuna geçişi buradaki tüm çabalarınızı daha anlamlı ve işlevsel hale getirebilir. Özellikle, çalışma arkadaşlarınız ve iş ortamınızdaki düzenlemeler size büyük destek sağlayabilir. Sorunların çözülmesi sürekli aynı şeyleri düşünmekten sizi kurtarıyor. Hem kendinizde hem de bulunduğunuz ortamlarda fiziksel değişiklikleri hızlandırabilirsiniz. Size parasal getiri sağlayacak iş birlikleri kurulabilir. 

Merkür ve Venüs’ün Başak burcundaki kavuşumuyla aşk hayatınızla ilgili önemli gelişmeler yaşanabilir. Bir karar verirken nelere dikkat etmeniz gerektiğini düşünebilirsiniz. Bu sizi daha seçici ya da eleştirel biri gibi gösterebilir. Sınırı aşmamak için seçimlerinizin iki tarafın da iyiliğine olacağı bir doz belirlemelisiniz. Hissettiklerinizden emin olmak süreci daha kolay hale getirebilir. 

Motivasyon Sözü: “Sürekliliği sağlamanın bir yolu, hep daha büyük hedefler koymaktır.”

 

İKİZLER

Sevgili İkizler ve yükselen burcu İkizler olanlar, 26 Eylül’deki Terazi yeni ayıyla birlikte aşk hayatınızı hareketlendirecek ve güzelleştirecek gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kendinize ve seçimlerinize değer vermek sizin için önemli olacaktır. Bunu sağlayan ortamlar ve insanlara öncelik vermek isteyebilirsiniz. Partnerinize, çocuklarınıza, sevdiklerinize ve hobilerinize karşı yaklaşımlarınızın aslında size de hizmet ettiğini unutmamalısınız. Fikirlerinizi ve hislerinizi paylaşmaktan geri durmayın. Yeteneklerinizi ön plana çıkaracağınız alanlara yönelmelisiniz. Kariyeriniz ve ekonomik gelişiminize olumlu etki edecek durumlar doğabilir. Venüs’ün de Terazi burcuna geçmesi bu etkiyi daha da büyütebilir. Her konuda emeklerinizin ve beklentilerinizin karşılığını görebilirsiniz. Bu da hem sizi hem de ortaya koyduklarınızı daha belirgin bir noktaya taşıyabilir. Bu süre zarfında sadece insanların gerçek niyetlerinden emin olmak sizi koruyan en büyük etken olabilir. 

Yönetici gezegeniniz Merkür’ün Venüs ile Başak burcundaki kavuşumuyla gayrimenkul sahibi olmakla ilgili konuları nihayete erdirebilirsiniz. Kendiniz ve hayatınız için en uygun seçimleri yapmak adına harekete geçiyorsunuz. Ailenizin desteği ve onlarla kuracağınız iletişim sizi psikolojik olarak da rahatlatabilir. Aile içindeki sorunlara fazlaca kafa yormak yerine sadece sorumluluklarınız dahilinde hareket etmek isteyebilirsiniz. 

Motivasyon Sözü: “Neredeyseniz orada başlayın. Neyiniz varsa onu kullanın. Ne yapabiliyorsanız onu yapın.”

 

YENGEÇ

Sevgili Yengeçler ve yükselen burcu Yengeç olanlar, Terazi burcunda 26 Eylül’de gerçekleşecek yeni ay ile aile ve yuva kavramlarınızı etkileyecek kararlar alabilirsiniz. Önünüzdeki seçeneklerden hangisinin daha iyi olduğuna ya da olacağına dair düşünceleriniz netleşiyor. Hem iş hem de evinizle ilgili kararlar, yoğunluklar gündeme gelebilir. Buna rağmen mutlu olacağınız ve keyif alacağınız ortam oluşabilir, kendi eviniz ve hayatınızla ilgili yeni adımlar atabilirsiniz. Kafa karışıklığı oluşturan her şeye kesin bir tavır sergilemek işinizi kolaylaştıracaktır. 29 Eylül’de Venüs’ün de Terazi burcuna geçmesi önünüzü daha iyi açabilir. Parasal ve duygusal girişimlerinizi bu sürece denk getirmek seçimlerinizin etkisini de uzun vadeye yayabilir. 

Merkür ve Venüs’ün Başak burcunda bir araya gelişi, yakın çevrenizle olan ilişkilerinizi mercek altına alıyor. Söylemek istediklerinizi dile getirirken fazla eleştirel olabilirsiniz. Özellikle iş bağlantılarınız varsa ya da ticari girişimlerde bulunuyorsanız, söylemleriniz daha önemli olabilir. İyi fırsatlarla karşılaşabilirsiniz ve bunları değerlendirmek konusunda ince eleyip sık dokumanız gerekebilir. Kazancınızı daha iyi yönetmek konusunda çözüm önerileri bulabilir, planlarınızı değiştirmek isteyebilirsiniz. 

Motivasyon Sözü: “Yüzünüzü hep ışığa dönün ki, gölgeler arkanızda kalsın!” 

 

ASLAN

Sevgili Aslanlar ve yükselen burcu Aslan olanlar, 26 Eylül’deki Terazi yeni ayı ile hem ticari hem duygusal konularda şans kapınızı çalabilir. Artık bir karara varıp harekete geçmeniz gereken bir sürece giriyorsunuz. Bu motivasyonu doğru kullanmak hem işiniz hem de ilişkilerinizde sizi mutlu edecek sonuçlar doğurabilir. Çevrenize bırakacağınız izlenimlerin etkisini fazlasıyla görebilirsiniz, dolayısıyla nasıl bir etki bırakmak istiyorsanız ona yönelik seçimler yapmak avantajlı olacaktır. Venüs’ün de Terazi burcuna geçişi bu yönde trafiğinizi arttırabilir. Hem iş hem de keyfi seyahatler vaktinizin büyük kısmını doldurabilir. Özellikle sosyal medya çalışmaları, yazılı işleriniz, eğitim ya da satın alma gerektiren konularınızda hem hızlı hem de sonuç odaklı süreçler yaşayabilirsiniz. 

Merkür ve Venüs’ün Başak burcundaki birlikteliği, ekonomik yeni girişimler ve bunların olumlu neticelerini beraberinde getirebilir. Özellikle kadın girişimciler ve kadın otorite figürlerinden destekler göreceğiniz, iş birlikleri kuracağınız imkanlar doğabilir. İnce eleyip sık dokuyacağınız durumlarla karşılaşabilirsiniz. Detayların sizi yavaşlatmasına ya da fırsatları kaçırmanıza mâni olmalısınız. 

Motivasyon Sözü: “Geriye gidip yeni bir başlangıç yapılamaz; ama bugün yeni bir son yapıp yeniden başlanabilir.”

 

BAŞAK

Sevgili Başaklar ve yükselen burcu Başak olanlar, Terazi burcunda 26 Eylül’de gerçekleşecek yeni ay ile, kendi prensiplerinden ödün vermemenin karşılığını alabilirsiniz. Özellikle maddi konularda izlediğiniz stratejilerin faydasını, kazanç olarak görebilirsiniz. Düşünmek yerine hamle yapmanın ve değerli olanı seçmenin önemini anlıyorsunuz. Anladıklarınızdan yola çıkarak yeni girişimlerde bulunabilir, ortaklıklar kurabilir ya da radikal bir çıkış yaparak kendi alanınızda ilerlemeye devam edebilirsiniz. Venüs’ün de Terazi burcuna geçecek olmasıyla şansınızı ve beklentilerinizi yükseltebilirsiniz. Tecrübelerinizi paylaşmak ve yenilerini elde etmek için planlar yapabilirsiniz. Hayatınızdaki kadın figürlerin desteklerini almak, bazı planlarınızın uygulanabilirliğini kolaylaştırabilir. 

Burcunuzdaki Merkür ve Venüs’ün kavuşumu, kararlarınızı ifade etmek ve aklınızdan geçenleri somut hale getirmek konusunda sizi destekliyor. Üzerinde çalıştığınız, her detayıyla ilgilendiğiniz konularda özellikle ilişkilerde mutlu geri dönüşler alabilirsiniz. Sözleşme ve anlaşmalar, duygusal birlikteliklerin gidişatını değiştirecek görüşmeler yapabilirsiniz. 

Motivasyon Sözü: “Şans, hazırlığın fırsatla karşılaşmasıdır. "

 

TERAZİ

Sevgili Teraziler ve yükselen burcu Terazi olanlar, 26 Eylül’de burcunuzda gerçekleşecek yeni ay ile hayatınıza yeni bir sayfa değil yeni bir defter açıyorsunuz. Motivasyonunuzun yüksek olması, yaşadığınız farkındalıklar neticesinde daha rahat ve hızlı yol almanızı sağlayacaktır. Hayatınızda önemli değişiklikler yapabilirsiniz. Beslenme düzeninizi değiştirmek, daha hareketli aktivitelere zaman ayırmak, kendinize yatırım yapacağını düşündüğünüz konulara ağırlık vermek isteyebilirsiniz. Fedakarlıklarınızın ve emeklerinizin karşılığını almaya başlayacağınız ilişkilere, anlaşmalara hazır olun. Yönetici gezegeniniz Venüs’ün de burcunuza geçmesiyle, kendinizi yeni olan her şeye daha fazla ait hissedebilirsiniz. Hem dış görünüş hem de enerji olarak dikkatlerin üzerinizde olması, birçok kapının açılmasını sağlayabilir. Problemleri çözüyor, sorunlar yerine iyi olan gelişmeleri daha da iyileştirmeye başlıyorsunuz. Estetik operasyonlar ve giyim tarzınızla ilgili yenilikler gündeminize gelebilir. 

Merkür ve Venüs’ün Başak burcunda bir araya gelişi ile sizi yavaşlatan ve yoran konularda tepkinizi ortaya koyuyorsunuz. Bunu yapıcı bir şekilde ortaya koyduğunuzda, süreç sizin için daha pozitif ilerleyebilir. Anlaşmazlık yaşadığınız kişiler, iş arkadaşlarınız ya da eski ilişkilerinizle ilgili duyumlar alabilirsiniz. Duyduklarınızın üzerinde fazlaca durmamalısınız, yavaş gidişatı bozmanın ilk kuralı bu olacaktır. Kendiniz ve sağlığınız için yeterli olanı bulmaya odaklanmalısınız. 

Motivasyon Sözü: “Geleceğin kapısı, onu itmesini bilenlere açılır.” 

 

AKREP

Sevgili Akrepler ve yükselen burcu Akrep olanlar, 26 Eylül’de Terazi burcunda gerçekleşecek yeni ay ile hem dış dünyada hem de iç dünyanızda bir reforma gidiyorsunuz. Yüzleşme zamanındasınız; bunu iyi değerlendirmelisiniz. Sezileriniz, çevrenizdeki kişilerin tepkilerinden çıkardığınız derslerle kendi kendinize evham yaptığınızı fark edebilirsiniz. Kötü niyetli kişilere, sizi manipüle eden durumlara karşı durmalısınız. Bu duruşu şimdi sergilemek, ilerleyen günlerde işlerin yönünüz sizin tarafınıza çevirebilir. İyi niyetinizi ve motivasyonunuzu koruyun. Zira Venüs’ün de Terazi burcuna geçecek olmasıyla bu etkiyi arttırmanız mümkün olacaktır. Kendi halinizde olmak, ilişkiler ve ekonomik konulardaki düşüncelerinizi tasarlamak iyi gelebilir. Düşüncelerinizi ve geleceğe dönük planlarınızı paylaşacağınız kişilere dikkat etmelisiniz. Yeni bir ilişkiye başlamak, hayatınıza bazı değişiklikler getirmek isteyebilir ancak bunu gizli tutabilirsiniz. Kendinizi güvende hissedeceğiniz ana kadar bu yolu izlemek duygularınızı yansıtmanızı da kolaylaştıracaktır. 

Merkür ve Venüs’ün Başak burcundaki birlikteliği sosyal çevrenizde dikkatleri çekecek ve ses getirecek planlarınızın habercisi olabilir. Ekonomik açıdan daha iyi noktada olmanızı sağlayacak girişimlerde bulunabilirsiniz. Düşüncelerinizi açığa çıkarmak, çevrenizin ve toplumun desteğini almanızı sağlayabilir. 

Motivasyon Sözü: “Ne düşünürseniz, o olursunuz. Ne hissederseniz, onu cezbedersiniz. Neyi hayal ederseniz, onu yaratırsınız.” 

 

YAY

Sevgili Yaylar ve yükselen burcu Yay olanlar, 26 Eylül’deki Terazi yeni ayı, sosyal hayatınızda hareketli ve renkli günlere vesile olabilir. Gerek tavırlarınız gerekse ideallerinizle dikkat çekeceğiniz bir süreç olabilir. Zira artık motivasyonunuz yükseliyor ve kendinizi göstermekle ilgili düşünceleri kırıyorsunuz. Yeni insanlarla tanışmak, dijital mecralara yönelmek söz konusu olabilir. Arkadaşlıklardan doğacak ilişkilere oldukça açıksınız. İlgi odağı olmak başınızı döndürmediği sürece güzel ve anlamlı beraberlikler yaşayabilirsiniz. Venüs’ün de Terazi burcuna geçmesiyle hem duygusal hem de parasal açıdan bereketli zamanlar yaşayabilirsiniz. Sosyal sorumluluk projelerine odaklanmışken dikkat çekebilirsiniz, bu süreçte yeni insanlarla tanışarak yeteneklerinizi gösterecek alan bulabilirsiniz. Yapmak istediklerinizi belirgin hale getirmelisiniz, elinize geçen imkanlar düşüncelerinizi hayata geçirmenizi kolaylaştırabilir. 

Merkür ve Venüs’ün Başak burcundaki birlikteliği kariyeriniz konusunda sizi ileri adımlara taşıyor. Yoğun ve verimli birkaç gün yaşayabilirsiniz. Bunun üstesinden gelmek için göstereceğiniz gayret, yer değişikliği ve statü işlemlerinizi hızlandırabilir. Kendinden emin duruşunuz ve iş disiplininizin avantajlarını alacağınız gelişmeler gündeme gelebilir. 

Motivasyon Sözü: “Yürürseniz yakındır, bakarsanız uzak.”

 

OĞLAK

Sevgili Oğlaklar ve yükselen burcu Oğlak olanlar, 26 Eylül’de gerçekleşecek Terazi yeni ayı ile kariyer defterinize temiz ve güzel bir sayfa daha açılıyor. Beklentilerinizin büyük oranda gerçekleşeceği, adım attıkça ilerleyeceğiniz gelişmeler yaşanabilir. Sabrınız ve yapıcı tavırlarınız en büyük destekçiniz olacaktır. İş birliklerine oldukça açıksınız. Çevrenize ve hedef kitlenize karşı yeni bir duruş sergileyebilirsiniz. İnsanları hem görünüşünüz hem de yaptıklarınızla etkileyebilirsiniz. Venüs’ün de Terazi Burcuna geçişi, buradan elde edeceklerinizi daha da geliştirebilir. Kadınlarla kuracağınız iş birlikleri gündeminizde yer tutabilir, üstlerinizin desteğini yoğun bir şekilde alabilirsiniz. İlerlemenizin önündeki engelleri tek tek kaldırıyorsunuz. İletişim yeteneklerinizin ekmeğini yiyebilirsiniz. 

Merkür’ün Başak burcundaki Venüs ile kavuşumu, yurt dışı destekli işleriniz ya da planlarınız konusunda size avantaj sağlayabilir. Devletle ilgili işleriniz, sosyal medya üzerindeki konularınız hızlanabilir. Her şey hızlanırken ve yoluna girerken siz de buna ayak uydurmalısınız. Detayları hayatınızı pratik hale getirmek üzere tasarlamanızda fayda var. Zira artık temel mottonuz fayda sağlamak ve almak üzerine kuruluyor. 

Motivasyon Sözü: “Umudu seçtiğinizde her şey mümkündür.”

 

KOVA 

Sevgili Kovalar ve yükselen burcu Kova olanlar, 26 Eylül’de Terazi burcundaki yeni ay sonrası mental bir uyanışa geçiyorsunuz. Gözünüzü açacağınız bu yeni dünyada, korku ve endişe yerine size rahatlık getirecek konulara ağırlık vermelisiniz. Nereden baktığınız ve nasıl baktığınız hayatınızı şekillendiriyor. Bunu baz aldığınızda, üzerinde çalıştığınız ve inandığınız konular doğrultusunda hareket etmek kolay olacaktır. Hakkınızı her platformda arayacağınız ve kuvvetle muhtemel alacağınız bir dönemdesiniz. Hukuksal ve yazılı başvurularınızı daha fazla bekletmeden işleme alabilirsiniz. Terazi burcuna geçecek Venüs sizi bu noktada destekliyor. Kendinizi geliştirmeye ve yenilemeye odaklandığınız her işi rahatlıkla yürütebileceğiniz bir süreç olabilir. Ne istediğinizden emin olmaya ve buna sadık kalmaya çalışın. 

Venüs ve Merkür’ün Başak burcundaki kavuşumu, aile içindeki sağlık problemlerini çözmeye yönelik fırsatları size gösterebilir. Beklentilerinizin gerçekleşmesi yükünüzü hafifletebilir. Sizin de bunun için çaba göstermeniz, sorumluluklarınızın farkında olmanız gerektiğini unutmamalısınız. Parasal konularda önemli gelişmeler yaşayabilir, önceki dönem çalışmalarınızın ya da beklediğiniz konuların karşılığını maddi olarak alabilirsiniz. 

Motivasyon Sözü: “Yalnızca bugün yaptıklarınız, bütün yarınlarınızı değiştirebilir.”

 

BALIK

Sevgili Balıklar ve yükselen burcu Balık olanlar, Terazi burcunda 26 Eylül’de gerçekleşecek yeniay ile özgüveninizin karşılığını bulacağınız bir döneme giriyorsunuz. Bundan en yüksek düzeyde faydalanmak için, sahip olduğunuz maddi ve manevi değerleri kullanmak konusunda çekinceli olmamalısınız. Bu çekincelerin kararsızlıktan doğduğunu fark ettiğinizde bir karara varmanız ve harekete geçmeniz daha kolay olabilir. Miras, alacak verecekle ilgili gündemleriniz varsa buradaki hakkınızı almak için bazı görüşmeler ya da başvurular yapabilirsiniz. Bu da hem aile içindeki eşitliği sağlamak hem de ekonomik açıdan önünüzü görmek konusunda size destek olabilir. Çevrenizin size destek olması için önce sizin kendinize destek olmanız gerektiğini unutmamalısınız. Venüs’ün de Terazi burcuna geçmesiyle, bunu daha sık hatırlayabilirsiniz. Ortaklı konular ve hesaplar noktasında şans yüzünüze gülüyor. İlişkilerinizle ilgili bazı pürüzler, ilgisizliğin getirdiği duygusallık belirgin hale gelse de bunu yapıcı tavırlarınızla çözebilirsiniz. Güzelleşmek ve daha iyi hissetmek için hem fiziksel hem de mental operasyonlarla ilgilenebilirsiniz. 

Merkür ve Venüs’ün Başak burcunda bir araya gelmesi, ilişkilerinizin son durumuna ilişkin bir nokta koyabilir. Bu nokta, yeni bir başlangıca da işaret edebilir. Duygularınızdan ve isteklerinizden emin olmak, sizi bir sonraki plana yaklaştıracaktır. Hızlı kararlar alarak hayatınızı iyileştireceğiniz insanları ve durumları kendinize çekebilirsiniz. Dikkat çekiyorsunuz. Bunu olumsuz durumlarla da yaşayacağınız için çevrenize karşı fazla eleştirel olmamaya dikkat etmelisiniz. 

Motivasyon Sözü: “Başlamanızı sağlayan motivasyondur. Alışkanlık sizi devam ettirir.”

Paylaş:

İlginizi Çekebilecek Diğer Yazılar

31-08-2022

Mars’ın İkizler Burcundaki Uzun Seyahati Burçları Nasıl Etkiliyor?

“Mars’ın olduğu yer, hareketliliğin ve canlılığın artacağı yerdir.”

Mars’ı İkizler burcunda olan bir kişi, bilgi edinme, bilgiyi paylaşma ve entelektüelliğinden faydalanma dürtüsüne yoğun bir şekilde...

29-08-2022

Chiron Koç Burcunda Retro

Chiron Koç Burcunda Retro: Kendi Yolunuza Doğru İlerliyorsunuz!

23 Aralık 2022 tarihine kadar etkili olacak bu transiti, kendi yolunuzu ve özünüzü bulmak için değerlendirin. Karşınıza...